CHINA FUN LIER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 186 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij China Fun Lier. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 19:16 Bezorgtijd was geen 90 minuten maar +/- 180 minuten. We kregen een mail hoe was je bestelling terwijl we nog geen eten ontvangen hadden. Zondag kan het mss druk zijn maar 3u wachten zonder nieuws is erover. Eten was ok maar we hadden honger ook.
3 okt 2022 om 5:52 2u en 15 min voor onze bestelling Geleverd werd maar die keuze stond er niet bij. Eten was koud als het hier aankwam. Voor de rest wel ok
2 okt 2022 om 21:57 Meer dan 2u moeten wachten, bestelling was niet compleet, koud en de kippenblokjes veeel te hard gebakken
2 okt 2022 om 21:25 Meer dan 1:20u moeten wachten en het eten was niet wauw kippen soep is precies water en de babi pangang was veel te zuur van smaak ook da nasi met kip was raar nog nooit gwn witte rijstgekregen met daar boven op groenten en wat kip
2 okt 2022 om 21:25 Meer dan 2 uur moeten wachten op het eten. 2 keer gebeld. Ze waren wel vriendelijk, maar niet behulpzaam.
2 okt 2022 om 19:57 Bestelling gedaan om 18h. Tot op heden nog niets ontvangen. Wel een mail hoe vond je uw bestelling???? Hmmm....... Meer dan een lege maag en veel honger kan ik niets positiefs zeggen.
28 sep 2022 om 19:38 Bestelling half uur later geleverd dan gepland maar wel heel lekker.
25 sep 2022 om 21:57 Zeer lekker gegeten!
23 sep 2022 om 17:47 Zeer lekker gegeten!
20 sep 2022 om 0:18 De loempia was te vettig en had een zurige smaak. De saté was te hard gebakken. De kippebolletjes en de rijst waren lekker.
18 sep 2022 om 23:02 Lekker en veel
18 sep 2022 om 19:38 Het was echt ontgoochelend. Zo flau van smaak. De dumplings, loempia en sate smaakten allemaal hetzelfde: overgefrituurd. De rijst +noodles hadden geen smaak. Alleen de glasnoodles waren min of meer ok na zelf soya en oestersaus te hebben toegevoegd.